Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hentbol Federasyonu 2020-21 hentbol sezonu Antrenör Gelişim Semineri 1-2 Eylül 2020 tarihlerinde yapıldı. Korona virüs nedeniyle on-line olarak yapılan seminere yoğun bir ilgi vardı.
Her sezon öncesi Eğitim Kurulunun hentbol antrenörlerinin gelişimi için düzenlediği seminerde Türkiye Hentbol Federasyonu Eğitim Birimi Başkanı ve aynı zamanda Avrupa Hentbol Federasyonunda (EHF) görev yapan Doç. Dr. Murat BİLGE, seminerin ilk gününde “Hentbolda Planlama ve Periyotlamanın A-B-C’si” konusunda sunum yaptı.
Seminerin ikinci ve son gününde Türkiye Hentbol Federasyonu Eğitim Biriminde görev yapan Eğitmen Erdal KAYNAK , “Altyapılarda Kaleci Eğitimi” konusunda sunumunu gerçekleştirdi.
Hentbol Federasyonu açıklamasında şu mesajı yayınladı: “Seminerimize sunumlarıyla katkıda bulunan Doç. Dr. Murat Bilge ve Erdal Kaynak hocalarımıza, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hentbol Federasyonu Eğitim Kurulu başkanımız Musa Oytun’a, Teknik Kurul başkanımız Tarkan Kayaş’a ve yoğun katılımlarıyla seminere ilgi gösteren tüm antrenör arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız”.